Bild Kristianstadbladet |
I Degeberga några minuter bort sitter poeten Freke Räihä på Ekströms café och skriver.
Mer om detta kan man läsa här: http://www.kristianstadsbladet.se/kultur/article1869313/Forfattarfika-i-Degeberga.html
Efter Äpplets Hus blev det Buhres Fisk för magen knorrade och en pepprig makrill slank ned. Mjau. Och vad passar inte bättre efter makrill än äkta peruansk choklad skapad med kärlek av Agneta Saedén som driver Lödahus Chokladkultur, http://www.chokladkultur.se Hennes choklad ger sinnena vingar. Det finns inga ord som kan göra den rättvisa. Jag avrundade det hela med biodynamiskt knäckebröd och med själen och magen full, vände jag kosan mot Körsbärsgården.
När råvaror har kvalitet, då är inga blandningar märkliga.
Nu väntar hästarna på skogen!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.