söndag 18 maj 2014

Ett glatt ridgäng från Attusa på Körsbärsgården!

Just anlänt till Körsbärsgården!
Utpackning!
Mat är viktigt!

Jag passar på när de andra är upptagna.
Nu blir det livat i hagen!


Godmorgon nya dag!
Dags att sadla på!

Hmm, ny dag..!

Yvigt morgonprat!

..och skratt!

Hej då för denna gång och välkomna tillbaka!

Igår kom de glada ryttarna skrittandes in på gården efter 9 (!!!) timmars ridning. Det trevliga gänget hade ridit från Attusa Gård i strålande soligt väder http://www.attusagard.se. En förpatrull och vi tog emot dem och så alla tackorna och lammen förstås, som bestämde sig att de skulle bilda välkomstkommittée under mycket högt bräkande och skuttande.
Gäst-hästarna såg lite förvånade ut, men fann sig snabbt att vara omgivna av lamm som beteede sig som ystra elektroner ( om nu elektroner kan vara ystra vill säga..)

På kvällen blev det grillning och god dryck på Lilla Torg (uteplatsen) för ryttarna, för vädret var verkligen milt igår kväll. 
I morse när vi var ute på vår morgonrunda, såg vi att en av hästarna hade slagit sig till ro i hagen. Han använde hösilaget som huvudkudde och låg helt platt och snarkade. Sov lika gott som de tvåbenade gästerna. Härligt med vila efter lång dags färd mot skritt, förstås!

Nu är det lunch och regnet strilar, så vi skänker soliga tankar till alla er ryttare och hoppas på att ni inte blir alltför blöta på ridturen hemåt.

Det var väldigt roligt att ha er här, så varmt välkomna tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.