tisdag 21 maj 2013

Kropp i Rörelse 7-9 juni på Körsbärsgården i samarbete med Ateljé Mellanrummet

Målning Carl Gustafsson Galleri Lorentzon, Stockholm 2009

I samarbete med Jenny Butler och Carl Gustafsson från Ateljé Mellanrummet http://www.ateljemellanrummet.com arrangerar vi kursen Kropp i Rörelse 7-9 juni på Körsbärsgården! Vi är väldigt glada över vårt samarbete eftersom Jenny och Carl är kunniga konstnärer med lång erfarenhet av möte med människor och har lång pedagogisk kunskap. Dessutom får de deltagarna till att sträcka sig längre än vad de från början trodde var möjligt genom sin coaching och sympatiska sätt att handleda varje människa i den konstnärliga processen. 
Det ska verkligen bli roligt! Om kursen kan du läsa mer på deras hemsida:

I våra målarkurser får du arbeta konstnärligt kring olika teman genom att teckna, måla och jobba med 3D-tekniker med bland andra material som blyerts, kol, tempera, oljepastell, lera, akryl, kartong, gips och kollageteknik. Bildskapandet varvas med meditation, reflektion och samtal. Förkunskaper behövs inte.
Kropp i rörelse 7 - 9 juni 2013, Körsbärsgården, Norra Lökaröd.
Kropp i rörelse är en 3-dagars målarkurs med utgångspunkt från kroppens ordlösa upplevelser i rörelse och stillhet. Bildskapande och 3d-arbete sker i dialog med kroppen; i växelverkan mellan att lyssna inåt på kroppen, i samspel med andra, genom seendeövningar och studier av levande modeller, dvs djur och människor i rörelse i naturen och i ateljén.  
Körsbärsgården Bed & Breakfast ligger inbäddat bland kullarna 5 km från Hanöbuktens stränder i ett fridfullt landskap med ängar, hedar och skog. Får och islandshästar betar runt knuten. Frukost ingår. Välutrustat kök finns för självhushåll. 
Adress: Ekerödsvägen 188, 297 95 Degeberga.
Tel: 044/351544 www.korsbarsgarden.com
Bokningen görs direkt till Körsbärsgården B & Bs mailadress info@korsbarsgarden.com. Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Varmt välkomna i juni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.