torsdag 20 juni 2013

Lökarödsritten 23 juni kl 11 på Körsbärsgården!

Copyright Fanny Brorsson
Oj, oj, oj, så många anmälningar vi fått till Lökarödsritten nu på söndag! Jätteroligt! Vi som rider startar från Körsbärsgården kl 11, då alla ska vara uppstigna! Beräknad ankomst till grillarna kl 13.
Vi kommer att vara över 40 ekipage och ungefär 20 andra glada bybor och vänner som ansluter till grillningen. Militären på Ravlunda har gett sitt godkännande, så vi är alla varmt välkomna. För att det inte ska bli stökigt med så många ryttare och hästar kommer vi att rida iväg i mindre grupper med ett litet tidsspann emellan, så var därför beredd på att det kan dröja en stund innan det är din tur. Eftersom vissa kanske vill rida i högre tempo än andra, så kommer vi ändå att vara på plats vid grillningen ungefär samtidigt. Vi får alla hjälpas åt med att ta hänsyn till varandra under ritten, så att hästar och ryttare håller sig i form. :-) 

Det finns inte plats med transporter direkt på Körsbärsgården, utan ni som eventuellt kommer med transport, ställ den längs Eskerödsvägen så nära vägkanten som möjligt.
Tyvärr uteblir följebilen på grund av att chauffören fått förhinder, men det finns hagar på plats på Ravlunda.

Glöm inte badkläder alternativt regnkläder eller varför inte både ock! Ta med grimma och grimskaft. Dryck finns att köpa på plats. 

Så varmt välkomna alla bybor och vänner på söndag!
Glad midsommar!

Maggan & Rolf
Lena & Lars


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.