torsdag 5 december 2013

Körsbärsgården Goes Twin Peaks!




Det började som något mysigt...
Oj, det var länge sedan det blev ett inlägg här på bloggen! 
Det betyder inte att inget har hänt, tvärtom. Här har varit full rulle! Bland annat flyttade ett gäng ystra häxor och mystiska varelser in för att festa i november på Körsbärsgården. Under tre dagar förvandlades Körsbärsgården till något som skulle kunnat vara ett hus i Lynchs Twin Peaks eller i Hitchcocks Psycho. Det var med darriga ben vi serverade frukost till det sällsamma sällskapet, men tack och lov åt de inget konstigt och inte på något konstigt sätt heller. De såg bara vilda och skrämmande ut, men man ska ju som sagt inte döma hunden efter håren eller varelsen efter huggtänderna.


Här står de en aning blodiga...

Sällskapet hade dekorerat om hela gården, så att ingenting var igenkännbart. Vi var fulla av beundran över gastar och väsen, totempålar och ringlande ormar, porträtt som blev galna och avhuggna dockhuvud som såg ut att blinka åt dig när du gick förbi.

Så söt jag är...


Inte längre....
Hej på er!

Fin konst..

Trots all sin hemskhet, så såg det alldeles, alldeles underbart ut! Vilka duktiga häxor!
Häxorna var liksom inte klassiska utan såg snarare ut som svajiga burlesquestjärnor eller dekadenta hemmafruar. Dessutom sa de konstiga saker till en när man gick förbi och det var inte förrän dagen efter, som jag förstod att de alla hade rollspelat i någon slags mordgåta.

Lite djävulskt och lite gulligt på samma gång...


Vilken kreativitet, vilken glädje och vilken fest!


Även hemmafruar med papiljotter har mord i sinne..


Till alla djävlar, häxor och hemmafruar - hiskeligt välkomna tillbaka nästa år!


Om man inte aktar sig blir man en svart plump...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.