lördag 15 mars 2014

Våren 2014 leder med 1189 % över våren 2013 och Brösarps Antikmässa



Bild från Wikipedia
Enligt Naturens kalender www.naturenskalender.se så är det så och det känns hoppfullt på något sätt! På Naturens kalender rapporteras vårtecken in från hela landet och någon har räknat ut denna fantastiska procentsats. 1189%, aldrig har en procentsats låtit så ljuv i öronen. 
Idag viner vindarna hårt runt knuten, men solen skiner och naturen ler blekt.
Vi är mitt i "Sveriges bästa antikmässa" det vill säga Brösarps Antikmässa http://www.brosarpsmassan.se.


Bild från Visitskane.com
Människor från hela världen strosar omkring i lilla Brösarp med "solsken i blick" bland vackra och sällsamma antika ting. Även om man inte själv är expert, så är antikmässan rolig och spännande att ta del av. Det går alltid att fråga en kunnig på plats och oftast får man lyssna till livliga berättelser kring en kam eller schäslong och plötsligt är tiden upplöst. Man är i 1700-talets salonger likväl som man står med fötterna utanför Götes Allköp, på väg in för en liter mjölk. Tiden är ingenting. Vi är ganska lika människorna då, som nu. Samma drivkrafter, samma längtan, samma kärlek. Mässan pågår mellan den 14 och 16 mars.
Om du mitt i historiens vingslag behöver vila ut, så har vi plats kvar hos oss. Du får sova i sköna sängar i ett 1800-talsstall och vakna upp till en ekologisk/närproducerad härlig frukost. Brödet är alldeles nybakat, men landskapet utanför din frukoststund, härstammar från   stenåldern. Det är att befinna sig mitt i tiden denna vinnande vår!
Kontakta oss via Körsbärsgårdens hemsida www.korsbarsgarden.com





Välkommen!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.